Modeveckan i Köpenhamn

kl. 04.25 kom taxin och hämtade mig. Jag skulle åka till Cityterminalen för att byta till flygbussen mot Arlanda.
Jag hade sovit jätte dåligt hela natten, bl.a för att jag tittade på The Grudge 2 innan jag skulle sova...dumt!
Trött som en gnu kom vi slutligen fram till Arlanda och skulle checka in. Jag åkte som Mr. Jenny Johansson :P konstigt med tanke på att taxichauffören som skjutsade mig tidigare på morgonen frågade om Jenny var ett herrnamn...Hur fasan tänkte han då?!
När vi väl landat i Köpenhamn skulle vi leta oss fram till hotellet vi skulle bo på. Vägbeskrivningen vi hade fått var att gå norr ut. Hur vet man vilket håll norr är åt om man inte har med sig ett kompass?! Vi började fråga några danskar, men inte ens dom visste vilket håll vi skulle gå åt. Efter några turer hittade vi dit och började med en stor hotellfrukost. Därefter var det bara att åka ut till mässan och börja bygga monter. Riktigt karlgöra vill jag lova, men efter några timmars pyssel o knåp hade vi fått ihop alla hyllor och då var det bara kläderna som skulle hängas upp. Nöjda över resultatet gick vi till rummet och skulle vila lite innan middagen på kvällen. Väl på rummet slår jag på min mobil som varit avstångd hela dagen och får syn på ett meddelande om att jag glömde lämna nycklarna till den lägenheten jag hade sovit i natten innan. Fasan! Så jag letade upp ett postkontor och skickade iväg dom med expresbud utan att hon egentligen kunnde lova mig att de skulle hinna fram innan fredag, då det var tvugna att vara framme. Typiskt att man ska glömma sånna där viktig saker!
På kvällen blev det iaf middag på Tomas och Martins rum med diverse folk från modebranchen. Själv så kännde jag inte igen så många förrutom några killar som jobbar som distrubutörer för några märken från USA, Tomas från Spalt och tjejen från Pudel. Det blev en mycket lyckad tillställning med god mat som Martin hade fixat, synd bara att man var så trött. Runt 12-snåret gick vi tjejer och sov. Morgonen därpå vaknade jag med en hals som värkte och en kropp som svettades. Jag lovar dig att det här var inga bakfylle symptom utan snarare tecken på sjukdom =(
Jag som aldrig blir sjuk! Så hela torsdagsdygnet spenderade jag på hotellrummet framför dansk  tv och käkade panodil för att överleva. Nästa morgon mådde jag lika kasst så vi bestämmde oss för att jag skulle få åka hem.
När jag väl kommit fram till Centralstationen med mitt bagage så är tåget till Sthlm inställt. Martin kommer rusande från mässan och ska hjälpa mig. Det slutar med att jag får åka buss ut till flygplatsen och där byta till tåg till Malmö, sen byta in min biljett i Malmö eftersom jag missat Sthlm tåget. Så jag blev kvar i Malmö i ca. 1½ timme. Jag orkade aldrig åka hel vägen till Sthlm så jag hoppade av hemma hos pärona och blir lite ompysslad här!

Typiskt som fasan när man aldrig annars blir sjuk, så blir man det när man ska iväg på något man sett fram emot så mycket! Jag hade ju planerat att skapa massa kontakter och hjälpa till att sälja kollektionen och få jätte mycket nya erfarenheter med mig hem. Men det enda jag hann göra var att bygga montern.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Va tråkigt vännen! usch usch. är oxå lite sjuk, men börjar bli bättre nu. Krya på dej! Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback