nu 19.24

Jobbångest nr1:
Jag behöver semester! Vart tog sommaren vägen egentligen då man ska vara ledig och sammla krafter inför den tunga hösten?! Sommaren har ju inte ens kommit och om den har det så har jag vilket fall jobbat hela tiden.
Jag har jobbat mer än jag velat och ändå tackat nej till jobb som man sedan har ångest för. Ångets för att man satt arbetsgivaren i skiten och att jag går miste om en slant. Men om man inte orkar då?! Vad gör man då? När man redan jobbat, jobbat, jobbat och inte andats på flera månader. Då måste man väl ändå få säga nej?

Jobbångest nr2:
Jag tror att jag har spelat mina kort fel och kommer därmed få kämpa för att få ett jobb efter utbildningen.
Kanske var dumt av mig att flytta till Stockholm? Inte mycket som varit bra med det egentligen. Jag trivs inte i min bostad och min fritid går åt till att pendla. Men det är ju här jag vill bo, om man bara kan få ordning på boendesituationen!
Känns som att det kommer vara super svårt att få ett jobb efter utbildningen. Det där med att söka jobb är ju helt nytt för mig, men man kanske inte ska vara så hård innan man hunnit prova.

Stress:
Kanske har jag svårt att stå emot denna Stockholmshysteri. Men här är verkligen tempot ett annat. På gott och ont. Ibland gillar jag det, men just hatar jag det. Ta det lugnt för fan!

Jag kanske satsar på helt fel taktik för inte blir man lyckligare av att flytta runt hela tiden. Nu vill jag ha trygghet och ett hem dit man vill komma hem.
Faktum är att jag saknar min lägenhet i Borås, men jag spyr på staden!

Jaja, jag kanske är bitter, men ibland ,åste man få vara det!
Nästa gång får jag väl skriva om allt bra med flytten till Sthlm, för trots dagens sura min så har jag det rätt kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback