4 frallor, 1 mjölk och lifta hem!

Mitt bästa minne från tiden i Gamleby  (2005-05-22)

Oj oj oj vilken kväll!
Helt konstig!
Kvällen började med uppvärmning till melodifestivalen, sen bar det iväg in till V-vik. Stadt hela kvällen! Fasan va vi dansade!! Det va ju summer beach party där, så alla som hade bikini, baddräkt eller badbrallor kom in gratis! Självklart va vi klädda i det rätta =)
va fasan inte många som hade bikini =/
Sååå himla kul vi hade! Nån jäkla engelskman kom fram till mig o frågade om det va nån tävling för snyggast bikini eller nåt ikväll. Han tyckte jag skulle vinna då..jävla äckel! han va ju för fan minst 35!
När vi kom dit va det bara massa kostymnissar. Svensexa. Så vi blev skapligt uttittade där vi stod o skaka rumpa på dansgolvet!
Kvällen fortsatte och lokalen va snart proppfull! Under kvällen hann vi stöta på yterliggare några snuskhumrar som försökte kladda...
jaja..kvällen fortsatte och vi dansade på som aldrig förr ;)
Sen blev det efterfest på det =)
Dom andra ville inte med så det blev bara Manny o jag. Men det va inte mycket till efterfest...Manny, jag o tre till. hmm..vi gick snart o la oss i en säng vi fick dela på. Låg o fnittrade o pratade igenom kvällen. Hur fasan hamnade vi här?!!!
Här kunde vi inte stanna! Therese kläckte förslaget om att lifta. Visst! Vi klädde på oss våra kläder och fortsatte vår vandring. Väl ute ur lägenheten visste vi inte alls vart vi skulle. Vi hade ju åkt bil till den här lägenheten flere timmar tidigare på kvällen, hur fasan ska man komma ihåg vart ifrån man kom då?!
Det blev sten sax o påse, sen gick vi åt höger. Stannade en securitas bil o frågade vart stationen låg. Han erbjöd oss skjuts, så vi hoppade in. När vi kom fram kollade vi om det mot all förmodan gick nåt tidigt tåg eller bus. Men ickesanicke. Första tåget gick 10,05 och första bussen 12.00. Nu va klockan 05.30. Vi bestämde oss för att gå ut från stan så vi kunde lifta hem. Stannade på en mack som öppnade 06,00 o käkade frulle. Fasan va gött det va! 4 frallor och en mjölk. Sen gick vi vidare. Känndes som att vi gick i slowmotion. Vi va sååå jäkla trötta så det finns inte! (Det ska tilläggas att Therese hade endast handduk, bikini och en tröja på sig. Det va väl kanske kul igår, men inte imorse när vi skulle ta oss hem...jag hade iaf byxor o jacka.)
Vi började iaf att lifta. Stannade massa bilar, men ingen skulle åt det hållet. Hade fan gett upp hoppet då en bil återigen stannar och frågade vart vi skulle. Han skulle till Nkpg!!! Överlyckliga klev vi in i bilen som skjutsade oss till Gamleby. Vi va hemma kl.8.00. Otroligt skönt att vara hemma! Kudden va skönare än någonsin!
Ojojoj vilken kväll! Nu är klockan 14.28. Jag är skit trött! Har sovit i 5 timmar. Blir att nana tidigt ikväll!

Såå jäkla ont i benen!
Puss o kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback